Service & onderhoud

Voor service en onderhoud van airconditioning, luchtbehandelingssystemen, verwarming en regelinstallaties werken wij met onderhoudscontracten. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van periodiek onderhoud. Daarnaast komen wij direct in actie wanneer u problemen heeft met uw installatie. Alle kosten, exclusief materiaalkosten, zijn in het onderhoudscontract opgenomen. U betaalt dus enkel extra voor de materiaalkosten.

Onderhoudscontracten voor airconditioning, luchtbehandelingssystemen, verwarming en regelinstallaties worden afgesloten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Afhankelijk van de installatie en het gebouw wordt één of twee keer per jaar onderhoud uitgevoerd. Hierbij wordt de gehele installatie onderhouden en wordt ook de technische ruimte schoon gemaakt. Werkzaamheden t.b.v. grotere installaties worden bijgehouden in een logboek. VETIM werkt ook met onderaannemers voor het onderhouden van grotere installaties zoals koelmachines of warmtepompen.

Contract inclusief of exclusief storingshulp
Voor particulieren bieden wij twee soorten onderhoudscontracten. Met een onderhoudscontract inclusief storingshulp bent u verzekerd van directe ondersteuning bij storingen. Indien u dit niet wenst, sluit u een onderhoudscontract af exclusief storingshulp.

Het onderhoud aan de airconditioning, luchtbehandelingssystemen, verwarming of regelinstallaties vindt plaats conform de leveranciersvoorschriften. Hiervoor wordt door service-personeel van VETIM regelmatig een cursus gevolgd bij de leverancier. Zodoende bent u verzekerd van een expert die op de hoogte is van de laatste eisen op het gebied van veiligheid en onderhoud.

24/7 bereikbaar
VETIM is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor service. Tijdens kantooruren wordt een klant ter woord gestaan door een medewerker van VETIM en naast de kantooruren wordt via de alarmcentrale een dienstdoende monteur opgeroepen. Deze zoekt hierna contact met het storingsadres en maakt een afspraak om uw storing/probleem te verhelpen.

Wilt u meer informatie over verwarming, HR ketels, zonnecollectoren of verwarming met bodem- en aardwarmte? Neem contact met ons op via 075 681 8300 of maak gebruik van ons contactformulier.

Neem contact met mij op