Goed voorbereid de zomer in met airconditioning

Het is 33 graden in de slaapkamer en u kunt de slaap niet vatten. U heeft al vaker over airconditioning nagedacht, maar het is er gewoon nog niet van gekomen. Maar wat had u het nu graag gehad. Of u bent een ondernemer. Bij de eerste zonnestralen klagen uw medewerkers over de warmte op kantoor. Net als vorig jaar en het jaar ervoor. Misschien moet er toch eindelijk airconditioning komen. Herkenbaar?

 

De juiste tijd voor de aanschaf van airconditioning


Wie goed voorbereid de zomer in wil, doet er verstandig aan om in het voorjaar over te gaan tot de aanschaf van een mooi en duurzaam airconditioning systeem. Als de eerste warme dagen zich aandienen, wordt er meteen van de verkoeling geprofiteerd. Neem dus in het voorjaar even de tijd om uit te zoeken welk systeem uw voorkeur heeft en in welke ruimten van uw huis of kantoor u het liefst verkoeling heeft.

 

Waar plaats ik de airconditioning?


Er doen op internet veel theorieën de ronde over de juiste plaatsing van airconditioning systemen. Het is moeilijk om op basis van summiere informatie een pasklaar antwoord te geven op de vraag waar de airconditioning in uw huis of kantoor het beste tot zijn recht komt. De specialisten van Vetim kunnen u vrijblijvend adviseren over het voor u geschikte systeem en de beste plaatsing in uw ruimten.
Over het algemeen is het niet nodig het hele huis, of het hele kantoorpand te koelen. Voor particulieren geldt dat zij meestal graag de woonkamer en de slaapkamers koelen. Ondernemers kiezen voor de werkruimte en de serverruimte.

 

Welk systeem moet ik kiezen?


Er zijn veel verschillende airconditioning systemen. Welke geschikt is voor uw huis of kantoor, is van veel factoren afhankelijk. Daarom is het verstandig om eerst deskundig advies in te winnen. De specialisten van Vetim staan voor u klaar en adviseren u aan de hand van de wensen, het pand en de financiële mogelijkheden over een voor u geschikt systeem.

 

Airconditioning aanschaffen?


Wilt u meer weten over airconditioning en de beste oplossing voor uw situatie? Neem dan contact met ons op. Maak gebruik van het contactformulier of bel 075 681 8300.
Terug naar overzicht

Neem contact met mij op