Klaar voor warme temperaturen op kantoor?

Het is officieel lente en het warme zonnetje laat zich steeds vaker zien. Ook op kantoor kunnen de temperaturen oplopen. Zorg er daarom voor dat u tijdig een airconditioner laat installeren bij u op kantoor. Vetim zorgt ervoor dat u goed voorbereid bent op de warmere dagen.

Airconditioning op kantoor

Airconditioning op kantoor kan worden gebruikt voor zowel het acclimatiseren, als het koelen van een ruimte. De koeling op kantoor wordt meestal geregeld met een vaste regelaar op de wand of een regelaar met afstandsbediening. Voor een constante temperatuur op de werkplekken wordt er een airco gebruikt met condensingunit. Deze unit wordt buiten geplaatst en zorgt voor de juiste vochtigheidsgraad. In combinatie met de airconditioning wordt er gezorgd voor een passend binnenklimaat van de temperatuur en luchtkwaliteit. Bij de keuze van het juiste systeem moet u rekening houden met de grootte van de ruimte en de hoeveelheid ruimtes. De airco kan worden weggewerkt in het plafond, in een koof of kast of tegen de muur aan worden geplaatst. Elk soort en model heeft zijn eigen capaciteiten. Vetim adviseert u graag welke airconditioner het beste bij uw situatie past.

Frisse lucht is belangrijk

Zelfs in de Arbowet staat vastgesteld dat er voldoende luchtverversing in een bedrijfsruimte is. Waarom is frisse lucht zo belangrijk in een werkomgeving? Wij zetten een aantal punten op een rijtje.

  • Frisse lucht zorgt voor een betere concentratie;
  • Wanneer er geen frisse lucht is kan er irritatie aan ogen en huid ontstaan;
  • Te weinig frisse lucht zorgt voor hoofdpijn;
  • Frisse lucht is beter voor de weerstand en gezondheid.

Naast het installeren en leveren van de airconditioning, kunt u bij Vetim ook terecht voor onderhoud aan de airco. Bel voor meer informatie naar 075 – 681 83 00 of vul ons contactformulier in.

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op