Klimaatbeheersing op kantoor

Frisse lucht en een raampje open zetten zorgen niet voor een optimaal binnenklimaat. Hoge luchtkwaliteit en een fijne temperatuur dankzij klimaatbeheersing zorgen voor een prettige werk- en leefomgeving. Daarnaast zorgt een goede klimaatbeheersing voor energiebesparing en duurzaamheid. VETIM levert en installeert hoogwaardige en slimme klimaatbeheersingssystemen voor op kantoor.

Volledige klimaatoplossingen

Met een klimaatsysteem zorgen we voor de regulatie van lucht in kantoorruimtes. Een goede klimaatbeheersing op kantoor zorgt voor voldoende frisse lucht en daarmee voor meer concentratie. Daarnaast is het beter voor de luchtwegen en worden branderige ogen voorkomen. VETIM plaatst complete weersafhankelijke regelinstallaties in kantoren. Wij gebruiken daarvoor installaties van Siemens en Priva. Dit zijn gebruiksvriendelijke systemen.

Het juiste klimaatsysteem op kantoor

Het juiste klimaatsysteem hangt af van de omvang, ligging en isolatieniveau van het kantoor. VETIM komt graag bij u langs om uw situatie te bekijken. Vervolgens adviseren wij u over de omvang en welk soort installatie geschikt is. Deze installatie zullen wij vervolgens leveren, plaatsen, juist installeren en indien gewenst kunnen wij het klimaatsysteem ook onderhouden.

Er zitten diverse voordelen aan een klimaatsysteem:

  • Altijd een comfortabel, gezond en schoon klimaat
  • Verwarmen en koelen met lage energiekosten
  • Geluidloos
  • Geschikt voor diverse ruimtes
  • Milieuvriendelijk en duurzaam

Geïnteresseerd in een klimaatsysteem?

Heeft u interesse in een klimaatsysteem bij u op kantoor? VETIM helpt u graag verder. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 – 681 83 00.

 

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op