Nieuwe verwarmingsinstallatie voor uw bedrijf

We gaan weer richting de herfst en de winter, dit houdt in dat de tempraturen weer omlaag gaan en dat de verwarming weer volop aan gaat. De productiviteit wordt sterk beïnvloed door de tempratuur en u wilt natuurlijk niet dat uw werknemers rillend van de kou aan het werk zijn. Bereid uzelf daarom voor op de herfst en de winter door een nieuwe verwarmingsinstallatie te laten plaatsen.
Hoog rendement ketelsHoog rendement ketels zijn ketels voorzien van een A-label. Deze ketels zijn energiezuiniger dan de normale varianten en behalen, zoals de naam al doet vermoeden, een hoog rendement. Voor het verwarmen van uw bedrijfsgebouw zijn verschillende opties.

Verwarming uit de bodem

Er kan ook warmte uit de bodem worden benut door wisselaars te plaatsen op een bepaalde diepte. Bij deze verwarming wordt er gebruik gemaakt van aardwarmte en bodemwarmte. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen, het is dus een enorm milieuvriendelijk. Ook een voordeel is dat de warmte uit de bodem nooit op zal raken in tegenstelling tot verwarming door fossiele brandstoffen.

Verwarming door zonnecollectoren

Zonnecollectoren gebruiken natuurlijke warmte om het water uit de leidingen te verwarmen. Met een dergelijk systeem wordt eerst het op natuurlijke wijze verwarmde water gebruikt, voordat de cv wordt ingeschakeld. Verwarming door zonnecollectoren is enorm milieuvriendelijk en bovendien wordt op deze manier een grote verwarmingscapaciteit behaald.

Bereid u voor op koude dagen met een nieuwe verwarmingsinstallatie voor uw bedrijf

Door een nieuwe verwarmingsinstallatie aan te schaffen bereid u zich goed voor op de koude herfst- en winterdagen. U heeft zo nooit last van bijvoorbeeld een te koud kantoor of werknemers die klagen over de kou. Wilt u meer informatie over een nieuwe verwarmingsinstallatie voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 075 681 83 00.

Terug naar overzicht
Nieuwe verwarmingsinstallatie voor uw bedrijf

Neem contact met mij op