Schone lucht in scholen

De prestaties die leerlingen leveren op school kunnen ook worden beïnvloed door de gezonde luchtstroom in het gebouw. Daarom is het belangrijk dat er een goed binnenklimaat heerst binnen school. Een luchtbehandelingssysteem kan hier voor zorgen.

Ongezonde lucht

Bij te weinig gezonde lucht kunnen de klachten zoals hoofdpijn, oogirritatie, geurhinder en vermoeidheid optreden. Deze klachten ontstaan door te hoge concentraties van andere stoffen die zich ophopen of omdat er te weinig zuurstof aanwezig is. Een slechte lucht heeft dus invloed op de gezondheid van mensen in het schoolgebouw. Leerlingen kunnen zich niet meer optimaal concentreren en zullen niet optimaal presteren. Daarnaast neemt de kans op gezondheidsklachten toe.

Schone lucht dankzij luchtbehandeling

Door de frisse en schone lucht zullen de hersenen meer zuurstof opnemen en blijven de mensen veel geconcentreerder. Daarnaast verlaagt een schone lucht het risico op gezondheidsproblemen. Een luchtbehandelingsinstallatie regelt het klimaat binnen bepaalde ruimtes of binnen een gebouw. Het is mogelijk om de ruimtes afzonderlijk te bedienen. U kunt zelf instellen wat de temperatuur van de lucht is en u kunt de luchtvochtigheid zelf regelen. Hierdoor is er altijd een optimaal klimaat in het schoolgebouw.

Wilt u meer weten over luchtbehandeling en alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 075 681 8300.  

Terug naar overzicht

Neem contact met mij op