Vetim werkt aan nieuw pand Gerrit Rietveld Academie

 

De Gerrit Rietveld Academie krijgt een nieuw gebouw, waar onder andere Vetim aan mee helpt. De academie heeft behoefte aan nieuwe werkruimtes en een gebouw waar alles bij elkaar past. Iedere afdeling en werkplaats bevinden zich straks allemaal in één gebouw. Het gebouw wordt volledig afgestemd op het gebruik en de wensen van de academie.

In 2011 zijn de voorbereidingen van dit project al in gang gezet. Op dit moment is de bouw in volle gang. In grotere gebouwen is het belangrijk dat het binnenklimaat en alle installaties goed geregeld worden. Vetim is voor dit project gevraagd om dat te verzorgen. Dankzij een gebouwbeheerssysteem kunnen wij op afstand verschillende regelinstallaties monitoren.

Daarnaast beschikken dit soort panden vaak over een weersafhankelijke regelaar. Deze regelaar bepaalt met behulp van opnemers welke aanvoertemperatuur het water moet hebben. Hierdoor wordt de juiste temperatuur in het gebouw geregeld. Dankzij het beheersysteem kunnen alle installatie-onderdelen in één systeem worden opgenomen. Hierbij kunt u denken aan de ketel, airco, luchtbehandelingskast enzovoorts.

U kunt de bouw van het pand hier live bekijken en volgen. Wilt u meer weten over dit project of regelinstallaties? Neem dan contact met ons op via 075 – 681 8300 of maak gebruik van ons contactformulier.

Terug naar overzicht
Vetim werkt aan nieuw pand Gerrit Rietveld Academie

Neem contact met mij op