Organisatie

De VETIM is opgericht op 2 oktober 1963 en was tot 31 maart 1984 een dochteronderneming van Sterwech te Zaandam, welke deel uitmaakte van de holding maatschappij Westinghouse Electric Corporation te Pittsburgh U.S.A.

Op 1 april 1984 werden de aandelen overgenomen door de werknemers van VETIM B.V. en overgedragen aan de Stichting V.T.I.M.. De Stichting V.T.I.M. had tot doel het bevorderen en in stand houden van de onderneming van verwarmings- en technische installatie maatschappij VETIM B.V. te Zaanstad. 

De Stichting V.T.I.M. is opgericht voor onbepaalde tijd. De leden van het Stichtingsbestuur V.T.I.M. zijn werknemers van VETIM B.V., die gekozen zijn door de werknemers van VETIM B.V..

Deze ondernemingsvorm van arbeiderszelfbestuur was uniek in de installatiewereld van Nederland en verhoogde de betrokkenheid en de motivatie van de medewerkers.

In december 2018 heeft NEXTON Smart Building alle aandelen van VETIM overgenomen. Dit komt de continuïteit van ons bedrijf en onze relaties ten goede. De Stichting V.T.I.M.
is destijds opgeheven.

De VETIM is aangesloten bij de branchevereniging "Techniek Nederland".

Neem contact met mij op